fbpx
Oldal kiválasztása

Rólam

Rólam

Pogány Mihály

Pénzügyi Mérnök

A legjobb helyen jársz ha a célod a pénzügyi tudásod fejlesztése! 
Az elmúlt években több száz egyénnel vagy családdal találkoztam és beszélgettem a pénzügyeikről. A rossz hír, hogy sokan küzdenek valóban anyagi problémákkal a JÓ hír, hogy a megoldás ugyan az. Tanulni tájékozódni a lehetőségekről. 

Ezen az oldalon összegyűjtöttem: 

Rövid sztorim

Honnan Hova?

Pogány Mihálynak hívnak és a végzettségemet tekintve gépészmérnök vagyok. Már korán felismertem, hogyha többre szeretném vinni és szintet akarok lépni a diploma után, akkor valami mást kell csinálnom. Ezért 2 félév nappali képzés után úgy döntöttem, hogy első körben munkát vállalok és mellette tanulok.
 
Hajtott a kíváncsiság ezért kiutaztam 9 hónapra Erasmus diákként Németországba, Stuttgartba. A kinti életszínvonalat tapasztalva miután haza jöttem egy barátom segítségével, aki pénzügyi tanácsadóként dolgozott, egyből bele vetettem magam a pénzügyi világba. Ő megmutatta azt, hogy hogyan teremthetek olyan anyagi biztonságot, amilyenre szükségem van.
 
Rá 1 évre mikor megszereztem a gépészmérnöki diplomám, elgondolkodtam azon, hogy hogyan lehetek legnagyobb segítségére az embereknek. Felismertem, hogy egy gyárban, 3 műszakban nem tudom azt adni az embereknek, amit szeretnék, így eldöntöttem, hogy pénzügyi tanácsadó leszek. Azért ezt a munkát választottam, mert a barátom segítségén keresztül saját bőrömön tapasztaltam, hogy mit adhat egy tanácsadó, valamint ez mekkora érték tud lenni. Így lettem GÉPÉSZmérnök helyett PÉNZÜGYImérnök.

Miért tartom elenngedhetetlen fontosságúnak az ügyfélvisszajelzéseket? 

Magyarországon a pénzügyi és biztosítási piacon hatalmas bizalmatlanság alakult ki, hozzáteszem nem alaptalanul. Ha belegondolsz ahhoz hogy kiépüljön a bizalom nem elég 1-2 alkalom. Ehhez hosszú évek kitartó és korrekt munkája kell. Az hogy az ügyfél ki legyen szolgálva folyamatosan és ne csak a szerződéskötésig legyen leígérve a csillag az égről. 

Igyekszem a bizalomra minél hamarabb rászolgálni. Ez a célom természtesen Nálad is, hogy olyan képet kapj Rólam, hogy remélhetőleg megtaláld a számításaid. 

Ígérem, hogyha végiglapozod az oldalt úgy fogsz kilépni, hogy közelebb kerültél ki is vagyok és hogyan viszonyulok az ügyfeleimhez és a munkámhoz. 

Minden régi és új ügyfelem megkértem, hogy véleményezzen engem és az együttműködésünket. Erről olvashatsz a következőkben: 

BenedekMiért válaszottad Misit? Tovább olvasom
Régi ismeretségből tudom, hogy Misi a megbízhatóság szobra.
Bagó PetraElvárásaidnak megfelelően teljesítek az együttműködésünk alatt? Tovább olvasom
Túlteljesíted: Nincsen kérdésem hiszen tájékoztatás tökéletes és részletes
Előző
Következő

Ügyfeleim mit gondolnak rólam?

„Sok olyan lehetőségről tud tájékoztatni én úgy gondolom, amiről az ember nem is biztos, hogy hallott. „

„..imádom hogy nagyon közvetlen és humoros és segítőkész… „

„nagyon jóll tartja a kapcsolatot, rendezvényeket szervez..”

„tudásilag meg emberileg, ajánlanám”